dinsdag 22 januari 2019

Dag 4 - Dinsdag

Het was wéér een topdag vandaag!  Vanmorgen begonnen we met het skiën/wandelen in ietwat mistige omstandigheden (mysterieus wel!).  De snelle bende trok na één afdaling alvast naar de grotere piste waar ook het filmpje van meester Tijs werd opgenomen (klik op het woord 'filmpje' in de voorgaande zin om het ook te bekijken). Die waren we dus "kwijt" voor de rest van de voormiddag.  De anderen oefenden rustig verder op de gewone piste, waar ze ook steeds meer vaart kregen in het skiën.  Tussendoor raceten ze ook langs een leuke afdaling met "boebels" zodat er af en toe ook wel wat speeltijd was.  Erg leuk!  


P.S.: foto's nemen als de kinderen skiën is niet gemakkelijk.  We hebben uiteraard heel veel foto's hiervan, maar die krijgen jullie later via de gedeelde map!

De andere groep wandelde ondertussen naar de Höll Alm.  Deze hut ligt toch wel wat hoger dan de Buttermilch waar we gisteren naartoe wandelden.  Zij vertrokken dan ook al om kwart over 9 vanmorgen, zodat er genoeg tijd was om daar ook nog wat te spelen.  Whoop whoop!  In de hut trakteerde de juf er weer ene zodat we zeker voldoende kracht hadden om op onze poep (sleetje) naar beneden te glijden.  We haalden bij die afdaling vandaag ook weer ongeziene snelheden, dus hou die brievenbus maar in de gaten (flitsboetes, zie je). 























Na het avondeten trokken we ook terug de buitenlucht in.  Goed ingeduffeld en met een lampion bij de hand, wandelden we door ons feeërieke dorpje by night.  Schoon, effenaf!  Bij de Oostenrijkse blokhut (Moa Stadl) dronken we bijna massaal een warme chocomelk.  Bij temperaturen van -10° smaakte dat enorm!  



Zo, morgen vliegen we er weer terug in, zo hoort dat namelijk op sneeuwklassen.  Bekomen doen we achteraf wel!  Maar eerst... lekker slapen!  Slaapwel allemaal! X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten