zondag 9 februari 2020

Dag 7 - Vrijdag

Onze laatste dag in de bergen is een feit.  Met gemengde gevoelens nemen we afscheid van een fantastische week!  Maar eerst... alles nog in onze valies proppen en alle overschot nog in onze rugzak proberen te krijgen.  Makkelijker gezegd dan gedaan!  Ahum...

Na deze helse klus, was het dan gelukkig tijd om voor de laatste keer de latten onder onze voeten te zetten of om eindelijk alles te geven op de snowtubebaan!  Ongeziene snelheden werden gemeten.  De laatste energierestjes werden uit ons lijf gekrijst!  Geweldig!


Na ons avondeten kwamen ook de monitoren nog even langs om onze skidiploma's te overhandigen.  Iedereen werd beloond voor zijn/haar prestaties, inclusief juf Ann en meester Tijs!  Zij namen tussendoor nog enkele leerlingen apart om ook hén het skiën onder de knie te doen krijgen.  Proficiat!

We bedankten uiteraard ook alle mensen van ons pension en dan was het moment aangebroken om dit hele avontuur af te ronden.  Met kleine oogjes, een bomvolle rugzak en een hoofd vol herinneringen stapten we om 19.30 uur de bus op om alles thuis te gaan vertellen!  

Dit pakken ze ons nooit nog af!



























Geen opmerkingen:

Een reactie posten