zaterdag 11 februari 2017

Dag 1 - zaterdag

Liefste mama en papa, oma en opa, broer en zus, tante en nonkel en andere sympathisanten,

Na een rustige, maar lange busrit kwamen we aan in St. Martin.  Het prachtige landschap en het zonnige weer lachten ons toe.  We aten flink onze boterhammekes en pistolets op die jullie gesmeerd hadden.   Mmmmm….  Lekker!  Hierna wandelden we naar de spiksplinternieuwe winkel die er sinds kort in ons dorp is: de M-Preis!!  We namen ook al een kijkje aan de piste en hielden daar een fotoshoot.  Nadien was het hoog tijd om die loodzware valiezen ZONDER LIFT naar boven te hijsen.  Wat een werk!!!  Dit was superspannend, want zo zagen we voor het eerst onze kamer.  We kozen een bed uit en installeerden ons al wat.  Iedereen content!  Na de zoektocht naar de skibroek trokken we naar de skipiste voor een eerste kennismaking met dé skibot en dé skilat en dé skihelm en dé skimonitor.  We leerden er wat glijden, ploegen, stoppen, skiën op één lat, rechtklefferen, …  Kortom, een fikse inspanning na een slapeloze(re) nacht.  Het vieruurtje kwam als geroepen!  Omdat we pas om 18.45 uur aan tafel mogen vanavond, is er nu dus genoeg tijd om eindelijk in de douche te springen (hoera!!) en om met het kaartjesschrijven te beginnen.  

Na het avondeten zetten we ook onze jarige Mira en jarige Lennert nog eens extra in de spotlights.  Zo 12 jaar worden in Oostenrijk, gebeurt ook niet elk jaar, hè?
Wij zijn weer heel blij om hier te zijn en duimen voor een fantastische en onvergetelijke sneeuwklassen!!! 

Lieve groetjes,
de zesdeklassers en het snowteam

XXX

P.S.: Enkele foto's van vandaag volgen straks nog, nadat we al onze fototoestellen hebben leeggemaakt :-)  Even geduld nog (of kijk alvast op Facebook!)

5 opmerkingen:

  1. Dank je wel voor dit 1ste verslagje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. echt wel heel fijn om dit allemaal van zo dichtbij te kunnen volgen.
    de foto's en filmpjes geven perfect weer hoe goed het daar vertoeven is!
    amuseer jullie allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bedankt voor het fijne , uitgebreide verslag en de vele foto 's op facebook.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen