donderdag 1 maart 2018

Dag 6 - donderdag

De voorlaatste dag was wederom een TOPDAG!  Er werd geskied tegen ongeziene snelheden :-) en ook het snowtuben was een activiteit die de kinderen zich nog lang zullen herinneren!  Dat uur sjezen door de bochten op speciale banden, was sneller voorbij dan een "gewoon uur" op een andere dag.  Vreemd!  De zon liet ons een tijdje in de steek waardoor het weer zeer diepvriezerig aanvoelde en om foto's te trekken en te filmen was dit helaas niet zo fijn.  We deden ons best en trotseerden dapper de ijzige kou.  Gelukkig bestaan er tegenwoordig van die kleine zakjes die je in je handschoen kan steken om een plaatselijke stoveke te creëren.  Veel beter en zéér aangenaam! 

Vanavond genoten we van een heus slotspektakel!  Heel wat leerlingen bereidden een act voor.  Deze werden allemaal gefilmd en zijn momenteel volop aan 't uploaden voor de publicatie op facebook (het zal ook nog eventjes duren). Nadien krijgen de niet-facebookers uiteraard deze filmpjes ook te zien, samen met alle foto's.  Geen paniek dus!  :-)

Ook de fuif die volgde na het vrij podium was er eentje om nooit te vergeten.  Nog nooit werd er zoveel gedanst en gezongen op de dansvloer.  Geweldig om al onze kinderen zo enthousiast bezig te zien!  Dat doet ons echt deugd!  

De laatste sneeuwklasavond is een feit.  Ondanks het diepvriesgevoel was dit een editie om nooit meer te vergeten.  Massa's herinneringen werden gemaakt, vriendschappen gesmeed en verstevigd, ... schoon om te zien!  Wij kijken met een warm gevoel terug naar de voorbije (veel te snel voorbijgegane) week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten